Afdrukken

Zierikzeese Iris Heijboer is rondemiss bij Wielerronde Zierikzee

Leon van de Sande, eigenaar van de Pizzeria, moet één van zijn vaste krachten vrijdag 23 augustus missen. Daar heeft de dame in kwestie een hele goede reden voor.
Iris Heijboer,al enkele jaren werkzaam bij de pizzeria in hartje Zierikzee is namelijk de rondemiss voor de editie van 2019. Leon van de Sande wil Iris Heijboer graag 'uitlenen’. Het is immers ook goede reclame voor zijn zaak.

Na een berichtje van het wielerbestuur had Iris Heijboer even wat bedenktijd nodig. “Is het wel iets voor mij? Vind ik het wel leuk? Iedereen kijkt de hele dag naar je. Ik heb het met mijn moeder besproken. Het lijkt me erg leuk”

De twintigjarige Zierikzeese is wel gewend om ïn de belangstelling te staan. In Goes volgt ze MBO Dans en jaarlijks doet ze een eindvoorstelling voor veel mensen en op een podium. “Ik ben het wel gewend om onder druk en voor veel mensen op te treden, maar alleen is toch anders. Ik weet niet wat ik allemaal kan verwachten, maar ik weet wel wat ervan mij wordt verwacht. De hele dag lijkt me leuk."